• Činnosti
  • Dochucení +
  • Grilování +
  • Jak nakupovat +
  • Jak uchovávat potraviny +
  • Konzervování +
  • Mléčné kvašení +
  • Mražení +
  • Nakládání do alkoholu +
  • Nakládání do octa +
  • Nakládání do oleje +
  • Nakládání do soli +
  • Sušení +
  • Uzení +
  • Zavařování +
  • Ostatní +
  • Pečení +
  • Příprava +
  • Skladování +
  • Úklid, čištění +
  • Vaření +
  • Suroviny
  • Bylinky +
  • Houby +
  • Koření +
  • Luštěniny +
  • Máslo +
  • Maso +
  • Drůbež +
  • Guláše +
  • Hovězí +
  • Mleté +
  • Pečení +
  • Uzeniny +
  • Vepřové +
  • Vnitřnosti +
  • Zvěřina +
  • Mléko +
  • Ořechy +
  • Ovoce +
  • Banány +
  • Citrusy +
  • Drobné ovoce +
  • Hroznové víno +
  • Hrušky +
  • Jablka +
  • Melouny +
  • Ryby a plody +
  • Rýže +
  • Tuky +
  • Vejce +
  • Zelenina +
  • Brambory +
  • Brokolice +
  • Celer +
  • Červená řepa +
  • Česnek +
  • Chřest +
  • Cibule +
  • Cukety +
  • Kedlubna +
  • Křen +
  • Kukuřice +
  • Květák +
  • Lilek +
  • Mrkev +
  • Okurka +
  • Olivy +
  • Papriky +
  • Pórek +
  • Rajčata +
  • Ředkvička +
  • Tykev, dýně +
  • Zelenolisté +
  • Hlávkový salát +
  • Kapusta +
  • Mangold +
  • Rukola +
  • Špenát +
  • Zelí +
Vyprázdnit
1
Vyberte si kategorii pomocí . Vyfiltrujete si tak rady, které vás zajímají.

721 rad

Zobrazit rady
 
 

Kuchařův rádce

Nabízíme vám nejrůznější rady, tipy a triky, kterými si usnadníte vaření. Jsou od předních kuchařů minulosti i současnosti, ale také od laiků. Všechny byly vyzkoušeny v praxi a fungují! Ušetříte s nimi nejen čas, ale v mnoha případech i finance, a váš pobyt v kuchyni se stane víc zábavou, než nutností.

Rady z:

Drůbež

Jak naplnit drůběž

Drůbež plňte nádivkou, které je dostatečně vychladlá. Uvidíte, že to půjde rychle!

Jak ochutit kuře bez kořenící směsi?

Chystáte se péct kuře a nemáte kořenící směs? Nevadí, poradíte si s kousky másla, česneku, celého pepře a nového koření.

Jak poznáte dobře upečenou drůbež?

Dobře propečenou drůbež rozpoznáte podle vytékající šťávy a bezproblémového oddělení od kosti.

Jak udit drůběž

Pokud se chystáte udit kuře, přidejte na pečínku anglickou slaninu. Maso bude šťavnaté.

Jak upéct drůbež?

Kuřecí maso a drůbež pečte raději na roštu, aby přebytečný tuk mohl odtékat.

Krájení masa

Pečené maso nezapomeňte krájet cca 15 minut po upečení, jinak by z masa vytekla šťáva.

Křupavá kuřecí kůže

Aby mělo pečené kuře krásně křupavou kůžičku, potíráme kuře při pečení směsí piva s medem. Nemusíme se bát, že by kuře mělo nasládlou či nahořklou chuť.

Křupavá kůrka husí pečeni

Křupavější kůrky u husí pečeně dosáhnete tak, když husu přes noc namočíte do mléka.

Křupavá kůrka kuřete

Potřete občas při pečení kuře černým pivem.

Kuřecí špízy

Máte rádi špízy? Připravte si je také z kuřecího masa, postupujte jak jste zvyklí. Budou chutnat skvěle.

 

počet položek na stránku

 
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist