• Činnosti
  • Dochucení +
  • Grilování +
  • Jak nakupovat +
  • Jak uchovávat potraviny +
  • Konzervování +
  • Mléčné kvašení +
  • Mražení +
  • Nakládání do alkoholu +
  • Nakládání do octa +
  • Nakládání do oleje +
  • Nakládání do soli +
  • Sušení +
  • Uzení +
  • Zavařování +
  • Ostatní +
  • Pečení +
  • Příprava +
  • Skladování +
  • Úklid, čištění +
  • Vaření +
  • Suroviny
  • Bylinky +
  • Houby +
  • Koření +
  • Luštěniny +
  • Máslo +
  • Maso +
  • Drůbež +
  • Guláše +
  • Hovězí +
  • Mleté +
  • Pečení +
  • Uzeniny +
  • Vepřové +
  • Vnitřnosti +
  • Zvěřina +
  • Mléko +
  • Ořechy +
  • Ovoce +
  • Banány +
  • Citrusy +
  • Drobné ovoce +
  • Hroznové víno +
  • Hrušky +
  • Jablka +
  • Melouny +
  • Ryby a plody +
  • Rýže +
  • Tuky +
  • Vejce +
  • Zelenina +
  • Brambory +
  • Brokolice +
  • Celer +
  • Červená řepa +
  • Česnek +
  • Chřest +
  • Cibule +
  • Cukety +
  • Kedlubna +
  • Křen +
  • Kukuřice +
  • Květák +
  • Lilek +
  • Mrkev +
  • Okurka +
  • Olivy +
  • Papriky +
  • Pórek +
  • Rajčata +
  • Ředkvička +
  • Tykev, dýně +
  • Zelenolisté +
  • Hlávkový salát +
  • Kapusta +
  • Mangold +
  • Rukola +
  • Špenát +
  • Zelí +
Vyprázdnit
1
Vyberte si kategorii pomocí . Vyfiltrujete si tak rady, které vás zajímají.

9 rad

Zobrazit rady
  • ZeleninaX
  • BramboryX
  • VařeníX
 
 

Kuchařův rádce

Nabízíme vám nejrůznější rady, tipy a triky, kterými si usnadníte vaření. Jsou od předních kuchařů minulosti i současnosti, ale také od laiků. Všechny byly vyzkoušeny v praxi a fungují! Ušetříte s nimi nejen čas, ale v mnoha případech i finance, a váš pobyt v kuchyni se stane víc zábavou, než nutností.

Rady z:

Dorty a moučníky, Jak uchovávat potraviny

Chlebíčky jako čerstvé

I na druhý den můžou být chlebíčky chutné a skoro jako čerstvé. Vložte je do ledničky a zakryjte je vlhkou utěrkou.

Jak na chutné muffiny

Chcete mít právě upečené muffiny ještě dlouho tak chutné a vláčné? A aby chutnali pořád stejně jako po upečení? Vložte je do plastového boxu do lednice. Vydrží vám tak mnohem déle a stále chutné.

Jak uchovat rozpékané pečivo

Pokud rozpékáte pečivo, vložte je do košíčku vyloženého alobalem a ubrouskem, teplota se déle udrží.

Máslový krém na dort vydrží déle

Máslový krém na dortu vydrží déle, když do krému přidáme trochu koňaku, nebo jiného alkoholu.

Rozmrazování koláčů

Pokud chceme rozmrazit koláče, nikdy je nedáváme například do mikrovlnné trouby, ale necháme samovolně rozmrazit při pokojové teplotě. Jedině tak neztvrdnou a neokorají.

Senzační rakvičky

Připravte si domácí rakvičky ze žloutků a cukru. Je to velice snadné a budou vypadat jako od cukráře. Stačí, když je budete v troubě sušit.

Stále čerstvé pečivo

Chcete mít pečivo stále čerstvé? Dejte je do mrazáku, před podáváním nechte rozmrazit.

Zmražení chleba

Pokud budete mrazit chléb, nezapomeňte jej před zmražením zabalit do ubrousku. Bude snadnější jeho vyjmutí.

počet položek na stránku

 
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist