- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hruba
hruba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1021x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hruba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1021Sýrová pomazánka s hráškem
Z másla a hladké mouky připravíme v kastrůlku světlou jíšku. Rozmícháme do ní mléko, krátce povaříme a necháme vychladnout. Do vychladlé směsi vmícháme nastrouhaný sýr a okapaný hrášek. Podle...
víceStaroberlínská omeleta
Z mouky a piva umícháme hladké těsto. Všleháme do něj vejce, koření a prášek do pečiva. Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme ji na pánvi. Na stejné pánvi potom opékáme vždy lžičku...
víceKuřecí prsíčka po maďarsku
Omytá kuřecí prsa opečeme na oleji do zlatova, vyjmeme z pánve, ve výpeku osmahneme očištěnou, na proužky nakrájenou papriku a oloupanou, jemně nasekanou cibuli. Vše podusíme asi 3 minuty,...
víceKrůtí nudličky na víně
Omytá a osušená krůtí prsa nakrájíme na nudličky. Ve woku rozpálíme olej a maso na něm zprudka orestujeme po všech stranách. Osolíme, opepříme a podlijeme bílým vínem. Krátce podusíme,...
víceKopaničářský guláš
Omyté maso nakrájíme na kousky. Na sádle osmahneme oloupanou, jemně pokrájenou cibuli, zpěníme na ní mletou papriku, přidáme protlak, podlijeme trochou vody, vložíme maso, feferonku a česnek....
víceHruškový dezert s kokosem
Omyté hrušky rozpůlíme a zbavíme jádřinců. Do misky vložíme nastrouhaný kokos, který jsme předem namočili do kokosového mléka, přidáme marmeládu a promícháme. Směsí naplníme vydlabané půlky...
víceMedový salámek
V kastrůlku krátce převaříme med. Do horkého medu zamícháme nadrcený hřebíček, skořici, mák a mleté ořechy. Vše dobře promícháme a necháme vychladnout. Pracovní plochu pokapeme trochou vody...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele