- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- plasilovalucie
plasilovalucie
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 147x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro plasilovalucie |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 147Sýrové cappellacci s boloňskou omáčkou
Nejprve připravíme nádivku. Nastrouháme parmezán, muškátový oříšek a sýr taleggio po odříznutí kůrky nakrájíme na kostičky. V míse smícháme ricottu, sýr taleggio, parmezán, vejce a muškátový...
vícePlněná těstovinová roláda
V pánvi necháme vzpěnit polovinu dávky másla a osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli. Smažíme na mírném ohni 5 minut doměkka. Špenátové listy omyjeme a nakrájíme na kousky. Přidáme je do pánve...
víceSardinské ravioli
Připravíme si nádivku. Brambory si pokrájíme a vaříme 20 minut doměkka. Uvařené brambory slijeme a v míse rozmačkáme na kaši. Necháme vychladnout a poté přimícháme parmezán s ricottou, žloutek...
víceRavioli s krabím masem a citrónovou šťávou
Nejprve připravíme nádivku. Mascarpone vložíme do misky a smícháme s krabím masem, pokrájenou petrželí, nastrouhanou citrónovou kůrou a mletou chilli papričkou. Dochutíme solí a pepřem. Vše...
víceRavioli se špenátem a ricottou
Připravíme nádivku. V pánvi necháme zpěnit máslo, vmícháme očištěné listy špenátu nakrájené na kousky. Dochutíme solí a pepřem. Za stálého míchání vaříme 7 minut, dokud nezměkne. Přivedeme k...
víceRavioli s dýní
Připravíme nádivku. Dýni nakrájíme na větší kousky, odstraníme vnitřní vlákna a semínka. Kousky dýně položíme slupkou dolů k plechu na pečení a pokapeme olejem. Pečeme 30 minut při 220...
vícePlněné agnolotti s omáčkou z vodky
Připravíme si nádivku. V pánvi osmahneme na oleji slaninu nakrájenou na kostičky. Smažíme za stálého míchání dozlatova. Vložíme mleté vepřové maso, prolisovaný česnek a skořici. Dochutíme solí...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele