- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Pikantní sójová glazura
Do mísy dáme sójovou omáčku, brusinkový džem, třtinový cukr, chilli omáčku a pastu wasabi. Vše za pomoci ručního mixéru rozmixujeme na hladkou kaši. Glazuru můžeme ihned použít.
víceAsijská glazura
Zázvor oloupeme a nastrouháme. Česnek oloupeme a prolisujeme. V kastrůlku přivedeme k varu kokosové mléko s kari pastou a 5 minut povaříme. Potom necháme směs vychladnout. Po zchladnutí...
víceTamarindová glazura
Česnek oloupeme a najemno nasekáme. Chilli papričku očistíme, rozkrojíme, zbavíme semen a nasekáme. Do kastrůlku vložíme tamarindovou pastu, přidáme 4 lžíce vody a přivedeme k varu. Přidáme...
víceMedová glazura
Zázvor oloupeme a nastrouháme. V misce smícháme olivový olej, francouzskou hořčici, med, prolisovaný česnek, nastrouhaný zázvor a 2 lžíce limetkové šťávy. Vše důkladně promícháme a na 30...
víceKubánská marináda
V misce smícháme mletou kávu, třtinový cukr, rozmarýn, pepř, sušený česnek, skořici, zázvor a vše promícháme. Zalijeme slunečnicovým olejem a uložíme na 25 minut do chladničky.
víceStředomořská marináda
V míse smícháme mletý kmín, třtinový cukr, najemno nasekaný čerstvý estragon, bazalku, pomerančovou kůru, sůl, pepř a promícháme. Vše zalijeme slunečnicovým olejem a uložíme na 30 minut do...
víceHoubová marináda
V misce smícháme sušené houby, tymián, rozmarýn, sušený česnek a zalijeme slunečnicovým olejem. Promícháme a na 30 minut odložíme do chladničky. Poté vyjmeme a můžeme používat.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele