- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Nykyna
Nykyna
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 30x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Nykyna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 30Máslové keksy
Z přísad uděláme vláčné těsto, vyválíme na tloušťku 4-5 mm. Vykrajujeme kolečka nebo jiné tvary a pečeme do růžova na jemně vymaštěném plechu v mírně teplé troubě při teplotě 220-250°C.
víceSlané pečivo se smetanou
Uděláme hladké těsto a necháme v ledničce odpočívat 10-12 minut. Potom jej vyválíme na tloušťku 1 cm. Potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme kmínem a vykrajujeme různé tvary nebo nakrájíme na...
víceVaječný koňak se smetanou
Žloutky vymícháme s cukrem a zředíme trochou smetany. Zbytek smetany uvaříme s vanilkovým cukrem. Do horké smetany přilijeme žloutky a směs šleháme, dokud se téměř nevaří. Odstavíme z ohně...
víceČokoládový koňak
Žloutky vymícháme s cukrem a za stálého míchání přidáme kakao, mléko i vanilkový cukr. Ve vodní lázni necháme chvíli povařit. Do vychladlé směsi přidáme rum, dobře promícháme a dáme do lahví.
víceBezový sirup II
Květy černého bezu umyjeme. Vodu s kyselinou citronovou povaříme, necháme vychladnout a vložíme do ní okapané květy. Necháme odstát a scedíme. V 1 litru vody převaříme potřebné množství...
víceDomácí kečup
Všechny suroviny spolu povaříme, propasírujeme a znovu vaříme, dokud směs nezhoustne. Hustý kečup znovu protlačíme přes síto nebo rozmixujeme. Plníme ho do malých skleniček, které uzavřeme,...
víceLetní čalamáda
Papriku pokrájíme na nudličky, cibuli na měsíčky, dochutíme solí a cukrem a necháme odstát. Nakonec přidáme podle potřeby vodu, ocet a na plátky pokrájená rajčata.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.