Zdravý recept

Káfirská Šórba

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11242

Ingredience

30 g Houby sušené
200 g Hovězí maso přední
1 kávová lžička Kari koření
1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 187 kcal
Kilojoule 782kJ
1% Sacharidy 4 g
13% Tuky 10 g
10% Sodík 190 mg
37% Bílkoviny 21 g

Káfirská Šórba postup přípravy receptu:

1

Sušené houby dáme vařit do vody.

2

Omyté, nakrájené maso osmažíme na vlastním tuku a přidáme k houbám. Osolíme a okořeníme.

3

Když jsou houby i maso měkké, rozkvedláme do horké polévky vejce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept