Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11488
Kategorie: Zelenina

Ingredience

4 ks Artyčoky
1 stroužek Česnek
0,5 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej stolní
2 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 428 kcal
Kilojoule 1 791kJ
30% Sacharidy 108 g
3% Tuky 2 g
50% Sodík 1 g
49% Bílkoviny 28 g

Artyčoky po portugalsku postup přípravy receptu:

1

Očištěné artyčoky vložíme na jemně pokrájenou, na oleji zpěněnou cibuli, osolíme, podlijeme trochou vody a dusíme.

2

Po chvíli přidáme oloupaná, na kousky nakrájená rajčata, utřený česnek a nasekanou petrželku. Vše dusíme pod pokličkou na mírném ohni do měkka.

3

Měkké artyčoky upravíme na talíře, posypeme posekanou petrželkou a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept