Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11823

Ingredience

500 g Hříbky čerstvé
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
40 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
0,2 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 225 kcal
Kilojoule 942kJ
2% Sacharidy 7 g
27% Tuky 20 g
7% Sodík 135 mg
12% Bílkoviny 7 g

Hříbky na smetaně postup přípravy receptu:

1

Očištěné hřiby nakrájíme na tenké plátky a osmahneme na 30 g másla.

2

Přidáme lžičku mouky, zamícháme, zalijeme kysanou smetanou, osolíme a krátce podusíme.

3

Podušené houby vložíme do zbytkem másla vymazané zapékací mísy, posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapéci do horké trouby.

4

Hotový pokrm posypeme nasekaným koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept