Jednoduchý recept

Portugalský sendvič

  • Portugalsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 13035

Ingredience

1 ks Ančovičky konzervované
200 g Chléb toastový
1 kávová lžička Hořčice
100 g Máslo čerstvé
125 g Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 438 kcal
Kilojoule 1 831kJ
8% Sacharidy 30 g
40% Tuky 30 g
36% Sodík 718 mg
22% Bílkoviny 12 g

Portugalský sendvič postup přípravy receptu:

1

Ančovičky vyklopíme z konzervy, promícháme se žervé, změklým máslem (1 lžíce) a hořčicí (ančovičky můžeme překrájet na menší kousky).

2

Plátky chleba namažeme po jedné straně máslem, na polovinu z nich rozetřeme připravenou směs a přiklopíme zbylými namazanými plátky. Mírně zmáčkneme, rozkrojíme na poloviny (vznikne trojúhelníkový sendvič) a podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept