Recept

Pistáciový krém z podmáslí

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 13850

Ingredience

3 polévková lžíce Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
2 ks Grapefruity
1 ks Limetka
2 polévková lžíce Med včelí
400 ml Mléko - podmáslí
150 g Pistácie
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
100 ml Voda pitná
6 ks Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 735 kcal
Kilojoule 3 076kJ
21% Sacharidy 75 g
47% Tuky 35 g
3% Sodík 61 mg
72% Bílkoviny 40 g

Pistáciový krém z podmáslí postup přípravy receptu:

1

Z pistácií odebereme 2 lžíce a zbylé jemně umeleme, nasucho opražíme a necháme vychladnout. Želatinu namočíme do studené vody.

2

Limetkovou šťávu smícháme s nastrouhanou limetkovou kůrou, podmáslím a cukrem, vmícháme umleté pistácie a rozpuštěnou želatinu. Necháme chladit asi 30 minut.

3

Smetanu ušleháme s vanilkovým cukrem a vmícháme do tuhnoucího krému. Naplníme do formiček a uložíme do chladničky na 4 hodiny.

4

Oloupané grapefruity nakrájíme na plátky a vložíme na chvíli do rozehřátého medu.

5

Krém vyklopíme na talířky a obložíme sladkými grapefruity a zbylými pistáciemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept