Recept

Pikantní rajčatová omáčka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 16085

Ingredience

1 ks Bazalka
1 ks Cibule
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř bílý
2 polévková lžíce Petržel - nať
50 g Prosciutto sušené
500 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 107 kcal
Kilojoule 446kJ
3% Sacharidy 9 g
10% Tuky 8 g
6% Sodík 116 mg
3% Bílkoviny 2 g

Pikantní rajčatová omáčka postup přípravy receptu:

1

Rajčata uvaříme doměkka a propasírujeme.

2

Oloupanou, nastrouhanou cibuli zpěníme na oleji spolu s jemně nakrájenou šunkou (pršutem). Přidáme připravená rajčata, nasekanou petrželku, bazalku, sůl a pepř. Vše zvolna vaříme asi 1 hodinu.

Poznámka

Omáčku podáváme k vařenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept