Zdravý recept

Boeuf à la ficelle

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 16108

Ingredience

800 g Hovězí svíčková
2500 ml Hovězí vývar základní
4 polévková lžíce Hořčice
4 ks Okurky nakládané
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 400 kcal
Kilojoule 1 672kJ
4% Sacharidy 15 g
3% Tuky 2 g
296% Sodík 6 g
107% Bílkoviny 60 g

Boeuf à la ficelle postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso v celku svážeme nití tak, aby zůstaly dvě delší nitě volné, na nich se pak maso zavěsí do hrnce.

2

Do velkého kastrolu nalijeme vývar a přivedeme ho k varu. Vložíme maso na niti, kterou upevníme na poklici.

3

Když dosáhneme bodu varu, zmírníme teplotu a vaříme asi 12–20 minut. Maso by mělo zůstat uvnitř růžové.

4

Maso vyjmeme a nakrájíme, na každý talíř přidáme hrubou sůl, hořčici a nakládanou okurku.

Poznámka

Podáváme s vařenými brambory a pikantní sardelovou omáčkou s kapary.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept