Jednoduchý recept

Trhanec z ovesných vloček

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17241

Ingredience

60 g Cukr krupice
0,4 l Mléko polotučné
20 g Máslo čerstvé
150 g Ovesné vločky
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 353 kcal
Kilojoule 1 479kJ
13% Sacharidy 46 g
18% Tuky 13 g
3% Sodík 63 mg
24% Bílkoviny 13 g

Trhanec z ovesných vloček postup přípravy receptu:

1

Ovesné vločky zalijeme vroucím mlékem a necháme asi 2 hodiny nabobtnat.

2

Žloutky utřeme s cukrem, přidáme vločky a pevný sníh ušlehaný z bílků.

3

Těsto vlijeme do pekáčku vymazaného máslem a pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.

4

Upečený trhanec roztrháme vidličkou na kousky a pocukrujeme.

5

s ovocnou omáčkou nebo kompotem.

Poznámka

Podáváme s ovocnou omáčkou nebo kompotem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept