Jednoduchý recept

Hrušky s krémem zabaglione

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 17452

Ingredience

1 kávová lžička Cukr moučkový
2 ks Hrušky
125 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 polévková lžíce Víno Marsala

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 134 kcal
Kilojoule 563kJ
3% Sacharidy 9 g
14% Tuky 11 g
0% Sodík 0 mg
2% Bílkoviny 1 g

Hrušky s krémem zabaglione postup přípravy receptu:

1

Každou hrušku překrojíme po délce napůl, vyjmeme jádřinec a vláknité části. Nožem nakrájíme půlku hrušky po délce ještě na plátky, nedokrajujeme do konce, u stopky musí zůstat hruška spojená.

2

Půlky hrušek dáme na talířek, řezem dolů, naříznuté plátky rozložíme do vějíře.

3

Smetanu ušleháme s Marsalou a cukrem na pevný krém. Na talířek ke každé hrušce dáme lžíci krému Zabaglione a ozdobíme mátou.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept