Jednoduchý recept

Nočky v jahodové omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 17933

Ingredience

35 g Bio Krupice z tvrdé pšenice
100 g Jahody zahradní
1 kávová lžička Med včelí
125 ml Mléko plnotučné
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 280 kcal
Kilojoule 1 170kJ
9% Sacharidy 33 g
17% Tuky 13 g
1% Sodík 16 mg
18% Bílkoviny 10 g

Nočky v jahodové omáčce postup přípravy receptu:

1

Uvaříme mléko a přisypáváme do něj krupici a za stálého míchání vaříme, až zhoustne. Přimícháme žloutek a necháme přejít varem. Odstavíme z ohně.

2

Mezitím očistíme a omyjeme jahody čerstvé nebo mražené a s medem vše rozmixujeme na tekutou kaši.

3

Lžičkou vykrajujeme ze svařené krupice nočky a vkládáme je do jahodové omáčky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept