Jednoduchý recept

Telecí saltimbocca

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 20568

Ingredience

60 g Máslo čerstvé
24 ml Olej olivový
40 g Prosciutto sušené
480 g Telecí kýta
185 ml Víno bílé
8 g Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 371 kcal
Kilojoule 1 552kJ
1% Sacharidy 4 g
33% Tuky 24 g
4% Sodík 79 mg
46% Bílkoviny 26 g

Telecí saltimbocca postup přípravy receptu:

1

Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý řízek položíme plátek prosciutta a kousek šalvěje a přišpendlíme párátkem.

2

Takto připravené maso osmažíme na rozpáleném oleji, šunkou navrch.

3

Maso odebereme z pánve, vylijeme olej a na pánev vlijeme víno. Necháme zpola vyvařit, poté přidáme máslo, osolíme a opepříme.

4

Připravenou omáčkou přelijeme maso při servírování a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept