Jednoduchý recept

Přírodní telecí plátek

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30942

Ingredience

100 g Máslo čerstvé
3 špetka Pepř černý mletý
3 špetka Sůl
1020 g Telecí kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 322 kcal
Kilojoule 1 346kJ
0% Sacharidy 0 g
25% Tuky 19 g
11% Sodík 223 mg
64% Bílkoviny 36 g

Přírodní telecí plátek postup přípravy receptu:

1

Maso necháme 20 minut odležet při pokojové teplotě.

2

Osolíme, opepříme a necháme ho osmahnout na rozpáleném másle.

3

Smažíme 3 minuty z jedné strany a 2 minuty z druhé.

4

Vhodnou přílohou je vařená rýže či rýžový pilaf.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept