Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 20887

Ingredience

2 ks Cibule
1 polévková lžíce Cukr krupice
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kg Rajčata
1 polévková lžíce Sůl
4 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 103 kcal
Kilojoule 429kJ
4% Sacharidy 13 g
7% Tuky 6 g
17% Sodík 336 mg
4% Bílkoviny 2 g

Rajská čorba postup přípravy receptu:

1

V hrnci si připravíme z oleje a mouky světlou jíšku. Do hlubší pánve dáme pokrájená rajčata, cibuli a nasekanou zelenou petržel, přilijeme 2 dl vody a pod pokličkou dusíme doměkka.

2

Vývar z rajčat přecedíme k jíšce, rajčata propasírujeme a též je přidáme k vývaru. Přilijeme asi 3/4 l vody, osolíme, opepříme a vaříme 20 minut.

3

Uvařenou čorbu odstavíme z vařiče a vmícháme 4 lžíce zakysané smetany, dosolíme nebo přidáme cukr podle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept