Jednoduchý recept

Drůbeží krém s rýží a hráškem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 21386

Ingredience

150 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
300 g Kuřecí prsa
1 špetka Pepř černý mletý
800 ml Rýžová kaše
250 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
1 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 483 kcal
Kilojoule 2 021kJ
9% Sacharidy 31 g
18% Tuky 13 g
42% Sodík 845 mg
35% Bílkoviny 19 g

Drůbeží krém s rýží a hráškem postup přípravy receptu:

1

Drůbeží maso uvaříme 30 minut v osolené vodě. Scedíme, přidáme trochu vývaru, 2 lžíce smetany a vše rozmixujeme. Vmícháme do rýžové kaše, naředíme zbylým vývarem, dochutíme solí a pepřem. Nakonec přimícháme zbylou smetanu.

2

Do talíře dáme 1 lžíci hrášku a přelijeme horkým drůbežím krémem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept