Uzení pstruzi - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Uzení pstruzi
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | hruba |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 21702 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
300 g | Kompot brusinkový |
80 g | Křen |
600 g | Pstruh uzený |
200 ml | Smetana 33% (šlehačka) |
Nutriční hodnoty jedné porce
26% Kalorie 521 kcal
Kilojoule 2 179kJ
11% Sacharidy 41 g
23% Tuky 17 g
5% Sodík 92 mg
64% Bílkoviny 36 g
Uhlovodany | 10g |
---|---|
Cholesterol | 158,5mg |
Draslík | 764,2mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 31,2mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Křen mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kompot brusinkový, Pstruh uzený, Smetana 33% (šlehačka) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Uzení pstruzi postup přípravy receptu:
1 | Smetanu dotuha ušleháme a zlehka promícháme s nastrouhaným křenem. |
2 | Uzené pstruhy naporcujeme, upravíme na talíře a podáváme s křenovou šlehačkou a brusinkovým kompotem. |