Recept

Tvarohovo - ananasová pěna

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2238

Ingredience

2 ks Ananas
2 polévková lžíce Citronová šťáva
220 g Cukr moučkový
250 g Jogurt bílý
1 l Smetana 12% (konzumní)
800 g Tvaroh jemný
8 plátek Želatina bílá plátky

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 714 kcal
Kilojoule 2 986kJ
26% Sacharidy 92 g
33% Tuky 25 g
4% Sodík 89 mg
57% Bílkoviny 32 g

Tvarohovo - ananasová pěna postup přípravy receptu:

1

Plátky želatiny namočíme na pár minut do studené vody a vymačkáme. Nejprve metličkou utřeme cukr, jogurt a tvaroh, poté přidáme smetanu ke šlehání, želatinu a citronovou šťávu a promícháme.

2

Polovinu směsi rozdělíme do šesti zapékacích mističek.

3

Ananas oloupeme, nakrájíme na kolečka o velikosti mističek a vložíme je do nich. Navrstvíme zbytek smetanové směsi a dáme vychladit na 2hodiny do lednice.

4

Druhý ananas neloupeme, nakrájíme rovněž na kolečka, na ně vyklopíme vychlazené misky a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept