Recept

Svíčková na olivách a víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 22762

Ingredience

1 kávová lžička Cukr moučkový
800 g Hovězí svíčková
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
40 ml Olej olivový
150 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
2 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Voda pitná
200 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 523 kcal
Kilojoule 2 188kJ
2% Sacharidy 7 g
29% Tuky 22 g
27% Sodík 534 mg
80% Bílkoviny 45 g

Svíčková na olivách a víně postup přípravy receptu:

1

Rozmixujeme 10 oliv, smícháme je s pažitkou, strouhankou, olejem a kořením. Svíčkovou nakrojíme a dovnitř vložíme směs, osolíme ji a opepříme, zavážeme nití a na másle ji rychle osmažíme. Pak ji dvacet minut pod pokličkou restujeme. Nakonec ji necháme vychladnout.

2

Do výpeku přidáme víno, během varu také moučku ve dvou lžících vody a minutu povaříme.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept