Parma po mlynářsku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Parma po mlynářsku
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 22913 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
25 ml | Citronová šťáva |
100 g | Máslo čerstvé |
80 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
1000 g | Parma |
0,5 kávová lžička | Pepř černý mletý |
1 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 413,6mg |
---|---|
Cholesterol | 20,0mg |
Draslík | 6,2mg |
Vláknina | 917,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,9mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 18,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citronová šťáva, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Parma nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Parma po mlynářsku postup přípravy receptu:
1 | Očištěnou rybu nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. |
2 | Na větší pánvi rozpustíme máslo a parmu osmažíme po obou stranách. Rybu položíme na oválný tác a pokapeme citronovou šťávou. |
3 | Ke zbytku másla na pánvi přidáme ještě dvě lžíce másla a rozehřejeme. Tímto máslem parmu přelijeme. |