Pivovarská topinka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pivovarská topinka
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 24661 |
Kategorie: | Burgery, sendviče |
Ingredience
16 plátek | Chléb toastový |
50 ml | Hořčice |
400 g | Klobása vepřová |
200 g | Sýr beaufort |
Nutriční hodnoty jedné porce
31% Kalorie 607 kcal
Kilojoule 2 539kJ
1% Sacharidy 4 g
70% Tuky 52 g
39% Sodík 776 mg
51% Bílkoviny 29 g
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 74,0mg |
Draslík | 315,9mg |
Vláknina | 801,0mg |
Vitamín A | 94,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,7mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chléb toastový, Klobása vepřová mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Sýr beaufort mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pivovarská topinka postup přípravy receptu:
1 | Plátky chleba opečeme v topinkovači. |
2 | Polovinu topinek poklademe plátkem sýra a na teflonové pánvi opečenými klobáskami. |
3 | Přikryjeme druhým plátkem topinky a potřeme hořčicí. |
Poznámka
Servírujeme teplé a se sklenicí světlého piva.