Recept

Matjesy s ředkvičkovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25068

Ingredience

150 g Cibulka jarní
20 ml Citronová šťáva
10 g Cukr krupice
10 g Hořčice
400 g Jogurt bílý
600 g Matjesy - filet
200 g Okurka salátová
5 g Pepř černý mletý
30 g Petržel - nať
5 g Sůl
200 g Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 308 kcal
Kilojoule 1 288kJ
5% Sacharidy 17 g
24% Tuky 18 g
28% Sodík 560 mg
36% Bílkoviny 20 g

Matjesy s ředkvičkovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Jogurt ochutíme solí, pepřem, citrónovou šťávou, špetkou cukru a hořčicí, přidáme na jemno nasekanou petřžel, poté smícháme s jarními cibulkami nakrájenými na kolečka a s ředkvičkami nakrájenými na tenké hranolky. Okurku oloupeme a nakrájíme nebo nastrouháme na tenká kolečka a obložíme jimi jednotlivé talíře. Do středu talířů položíme matjesové filety, ozdobíme je ředkvičkovou omáčkou, posypeme drobně nasekanou petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept