Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 25740

Ingredience

200 g Antipasti
100 g Mandle
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
30 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
200 g Sýr Ementál (Primátor)
1 špetka Sůl
0,3 kávová lžička Tresť mandlová
400 g Těstoviny Ravioli -masové
1 špetka Šalvěj sušená

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 729 kcal
Kilojoule 3 050kJ
7% Sacharidy 27 g
73% Tuky 55 g
89% Sodík 2 g
64% Bílkoviny 36 g

Ravioli antipasti postup přípravy receptu:

1

Ravioli uvaříme podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě. Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia.

2

Za stálého míchání ohřejeme rajčata i se šťávou, pepř, šalvěj, antipasti, sýr a mandlové aroma, dokud se sýr nezačne rozpouštět.

3

Zapékací misku vymastíme tukem a rozložíme do ní ravioli.

4

Přidáme směs rajčat, rovnoměrně posypeme plátky mandlí a vločkami másla. Dáme do předehřáté trouby péct na 7 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept