Jednoduchý recept

Barevný koláč s burizony

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (13%)
ID receptu: 26924

Ingredience

600 g Burisony
40 g Cukr krupice
100 g Hrozinky
40 ml Med včelí
160 g Máslo čerstvé
100 g Čokoláda na vaření

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 221kJ
13% Sacharidy 47 g
14% Tuky 10 g
0% Sodík 3 mg
5% Bílkoviny 3 g

Barevný koláč s burizony postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozehřejeme máslo s medem a cukrem a vaříme na mírném ohni 5 minut. Do mísy nasypeme burizony a hrozinky, přilijeme horkou směs a promícháme.

2

Formu na koláč vyložíme pečícím papírem a celou směs do ní nalijeme. Povrch koláče posypeme nastrouhanou čokoládou a dáme ztuhnout do ledničky, nejlépe přes noc.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept