Recept

Skopové výpečky na másle

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27417

Ingredience

4 krajíc Chléb pšeničný (bílý)
200 g Chřest zelený
150 ml Hovězí vývar základní
80 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
600 g Skopová kýta
2 kávová lžička Sůl
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 427 kcal
Kilojoule 1 785kJ
1% Sacharidy 5 g
47% Tuky 35 g
25% Sodík 496 mg
42% Bílkoviny 24 g

Skopové výpečky na másle postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na malé kousky, posypeme solí a pepřem. Na pánvi rozpustíme máslo a kousky masa na něm opečeme ze všech stran. Maso vyndáme, do výpeku po masu přidáme chřest a plátky žampionů, lehce orestujeme, podlijeme vývarem, necháme trochu vyvařit a odstavíme. Do šťávy vmícháme 1 lžíci másla a přidáme k masu.

2

Podáváme s bílým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept