Recept

Kořeněné tresčí kousky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 26 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 30427

Ingredience

1000 g Filé z aljašské tresky
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
5 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 709 kcal
Kilojoule 2 967kJ
2% Sacharidy 7 g
73% Tuky 54 g
16% Sodík 314 mg
87% Bílkoviny 49 g

Kořeněné tresčí kousky postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené filé nakrájíme na menší kousky. Obalíme je v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance.

2

Obalené kousky filé smažíme na pánvi na rozehřátém oleji asi 3 minuty po každé straně. Po usmažení posypeme každý kousek mletou paprikou a špetkou soli.

3

Můžeme podávat horké i studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept