Jednoduchý recept

Burgundské fondue

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30932

Ingredience

1500 g Hovězí plec
1000 ml Olej arašídový (podzemnicový)
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 802 kcal
Kilojoule 3 357kJ
0% Sacharidy 0 g
78% Tuky 58 g
9% Sodík 189 mg
117% Bílkoviny 66 g

Burgundské fondue postup přípravy receptu:

1

Maso odblaníme a zbavíme tuku, pokrájíme na kostky o velikosti 2x2 cm veliké, osolíme a opepříme.

2

Nádobu na fondue vytřeme rozkrojeným česnekem a naplníme olejem.

3

Nádobu přendáme na ohřívač.

4

Stolovníci si opékají v oleji jednotlivá sousta dle své libosti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept