Pěna ze zvěřiny s křenem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pěna ze zvěřiny s křenem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 31487 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
1 špetka | Jalovec |
1 polévková lžíce | Kečup |
1 polévková lžíce | Křen |
2 polévková lžíce | Marmeláda rybízová |
100 g | Máslo čerstvé |
2 špetka | Pepř černý mletý |
300 g | Srnčí maso pečené |
2 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 389kJ
2% Sacharidy 6 g
30% Tuky 23 g
8% Sodík 157 mg
48% Bílkoviny 27 g
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 30,0mg |
Draslík | 232,1mg |
Vláknina | 255,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,9mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 31,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Křen, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Jalovec, Kečup, Marmeláda rybízová, Máslo čerstvé, Pepř černý mletý, Srnčí maso pečené mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pěna ze zvěřiny s křenem postup přípravy receptu:
1 | Změklé máslo ušleháme s rybízovou marmeládou, vmícháme maso ze zvěřiny, které jsme umleli. Zašleháme kečup, jemně ustrouhaný křen, sůl a koření. |