Jednoduchý recept

Jablka na másle

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 31765

Ingredience

5 ml Citronová šťáva
600 g Jablka
60 g Máslo čerstvé
50 ml Sirup jablečný

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 148 kcal
Kilojoule 619kJ
5% Sacharidy 20 g
11% Tuky 8 g
0% Sodík 1 mg
1% Bílkoviny 0 g

Jablka na másle postup přípravy receptu:

1

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na osminky. Vložíme do pánve, přidáme 3 lžíce másla, přikápneme citronovou šťávu, přilijeme jablečný sirup, zakryjeme a podusíme 6 až 8 minut.

2

Necháme vychladnout a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept