Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 3194

Ingredience

1 kg Cibule
2 kávová lžička Cukr krupice
1,5 l Hovězí vývar základní
60 g Máslo čerstvé
90 g Sýr Eidam cihla 40%
250 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 263 kcal
Kilojoule 1 098kJ
6% Sacharidy 21 g
16% Tuky 12 g
33% Sodík 668 mg
21% Bílkoviny 12 g

Cibulačka s vínem postup přípravy receptu:

1

Oloupeme cibuli, nakrájíme ji na kolečka a podusíme asi 25 minut na másle. Poté posypeme cukrem a osmahneme dozlatova.

2

Přilijeme hovězí vývar a červené víno. Vaříme půl hodiny.

3

Polévku můžeme ozdobit nastrouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept