Jednoduchý recept

Rizoto čínské

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 34109

Ingredience

1 ks Cibule
225 g Klobása čínská kyselá
275 g Lepkavá rýže
225 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
1 ks Paprika zelená
1 polévková lžíce Pažitka
1 kávová lžička Směs pěti vůní
8,5 dl Vývar zeleninový
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 418 kcal
Kilojoule 1 748kJ
11% Sacharidy 40 g
202% Tuky 152 g
67% Sodík 1 g
25% Bílkoviny 14 g

Rizoto čínské postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme olej ve velkém woku. Přidáme pokrájenou cibuli, pět čínských koření, rozetřený česnek a vše smažíme minutu. Přidáme pokrájenou klobásu, mrkev a zelenou papriku a vše zamícháme. Přidáme rizotovou rýži a minutu smažíme.

2

Přiléváme postupně zeleninový vývar a mícháme, dokud se tekutina zcela nevsákne a rýže nebude měkká.

3

Přidáme nakrájenou pažitku a poslední dávku vývaru.

4

Rizoto rozdělíme do misek a podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept