- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brousek
brousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1041x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 22x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1041Pstruh v soli






Na 250 stupňů předehřejeme troubu. Smícháme v míse rozmarýn, mořskou sůl, tymián a prolisovaný česnek. Očištěné a vykuchané pstruhy omyjeme, posypeme bylinkovou solí a opepříme. Do břicha...
víceHoubové filé






Oloupeme a nasekáme cibuli. Očistíme a na plátky nakrájíme žampiony, pokapeme je polovinou citronové šťávy. Předehřejeme na 220 stupňů troubu. V pánvi rozpustíme máslo, osmahneme cibuli a...
víceKapr s omáčkou






Oloupeme a nasekáme cibuli. Oloupeme mrkev a celer a nakrájíme nahrubo. Očistíme a podélně rozpůlíme pórek, který nakrájíme na proužky. Petrželku omyjeme a dáme ji se zeleninou do velkého...
víceZelený chřest s lososem






Konce odkrojíme z oloupaného chřestu. Do hrnce dáme větší množství vody, osolíme ji a dáme vařit. Přidáme cukr a lžíci másla a chřest vaříme 15 minut. Vyndáme ho a necháme okapat. Šalotku...
víceKnedlíčky z filé






Filé z tresky nakrájíme na kostky a pokapeme citronovou šťávou. Rozsekáme je s polovinou smetany a žloutky na kaši. Tuhý sníh vyšleháme z bílků a vmícháme do kaše. Osolíme, opepříme a necháme...
víceTreska v sezamu






Mango oloupeme a odkrojíme dužinu od jádra. Umixujeme dužinu, lžíci citronové šťávy a tvaroh na pyré. Osolíme, opepříme a přidáme cayenský pepř. Nahrubo pomeleme sezam. Omyjeme rybu a...
víceČesnekové tuňákové steaky






Na 180 stupňů Celsia předehřejeme troubu. Hlavičku česneku zabalíme do alobalu a necháme 45 minut v troubě. Papriku omyjeme a dáme k česneku na 20 minut do trouby. Jednou ji otočíme. Vařící...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky

Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupit
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace

Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele