Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 34557

Ingredience

80 g Cibule
500 g Klobása vepřová
3 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
50 g Sýr Parmezán
5 g Sůl
500 g Těstoviny Penne
2 ks Vejce slepičí
125 ml Víno bílé
1 stroužek Česnek
60 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 842 kcal
Kilojoule 3 524kJ
18% Sacharidy 65 g
65% Tuky 49 g
56% Sodík 1 g
53% Bílkoviny 30 g

Penne s uzeninou postup přípravy receptu:

1

Na kolečka nakrájenou cibuli a drcený česnek smažíme a průběžně promícháváme na oleji doměkka. Přidáme nakrájenou klobásu a na plátky pokrájené žampiony a směs podusíme, až se klobása dobře prohřeje. Průběžně promícháváme, poté ji podlijeme vínem a přivedeme k varu. Potom stáhneme oheň a směs povaříme, až se množství tekutiny odpaří na polovinu.

2

Penne uvaříme ve osolené vroucí vodě al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce.

3

Rozšleháme smetanu s vejci, polovinou parmezánu, petrželkou, solí a pepřem. Těstoviny smícháme se směsí klobásy a plátky žampionů, zalijeme smetanou rozšlehanou s vejci a protřeseme. Jednotlivé porce posypeme zbývajícím parmezánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept