Recept

Jahodový krém s červeným vínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 35209

Ingredience

150 g Cukr krupice
30 g Cukr moučkový
500 g Jahody zahradní
8 ks Piškoty cukrářské
3 ks Vaječný bílek slepičí
100 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

164% Kalorie 3,242 kcal
Kilojoule 13 564kJ
158% Sacharidy 568 g
124% Tuky 93 g
163% Sodík 3 g
57% Bílkoviny 32 g

Jahodový krém s červeným vínem postup přípravy receptu:

1

Červené víno smíchané s cukrem uvedeme do varu. Přidáme očištěné, omyté a rozmačkané jahody, zamícháme a chvíli povaříme. Odstavíme z plotny.

2

Vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků, do kterého jsme zašlehali moučkový cukr.

3

Krém rozdělíme do misek, ozdobíme cukrářskými piškoty a podáváme vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept