Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 36012

Ingredience

1 ks Kapusta hlávková
300 g Mouka pšeničná hladká
150 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
5 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná
150 g Zakysaná smetana
100 g Šunka tradiční

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 914 kcal
Kilojoule 3 825kJ
23% Sacharidy 82 g
71% Tuky 53 g
45% Sodík 906 mg
62% Bílkoviny 35 g

Kupustové tarte postup přípravy receptu:

1

Mouku nasypeme do mísy a přidáme špetku soli, 50ml vody, jedno vejce a máslo. Vše pořádně promícháme v těsto a dáme do ledničky.

2

Kapustu očistíme a vložíme na 4 minuty do vroucí vody. Poté ji vyndáme a nakrájíme na kousky.

3

Smícháme vejce se zakysanou smetanou, strouhaným parmazánem již připravenou kapustou a na kousky nakrajenou šunkou, pak přidáme špetku soli a pepře.

4

Těsto vyndáme z chladničky a vložíme do forem na koláče. Cca deset minut necháme těsto předpéct na 200 stupňů v troubě.

5

Formy vyndáme z trouby a těsto necháme zchladit. Na těsto pak rovnoměrně rozlejeme směs, kterou jsme si připravili.

6

Necháme pak dopéct dalších 15 až 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept