Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 36019

Ingredience

1 ks Hrušky
100 ml Mléko polotučné
20 g Máslo čerstvé
20 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
100 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
1 balení Těsto na pizzu
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 201 kcal
Kilojoule 839kJ
3% Sacharidy 12 g
17% Tuky 13 g
17% Sodík 345 mg
18% Bílkoviny 10 g

Quiche s pórkem postup přípravy receptu:

1

Těsto na pizzu připravíme dle návodu na obalu. Následně připravíme formy na quiche, vymažeme je a přidáme těsto.

2

Máslo rozpustíme na pánvi a mírně opečeme na kolečka nakrájený pórek.

3

Hrušky oloupeme a vykrojíme jádřince. Hrušku nakrájíme na plátky. Mléko, sýr a vejce umixujeme a přidáme špetku soli a pepře.

4

Do formy na těsto první naneseme plátky hrušek, posypeme pórkem a na závěr zalijeme připraveným krémem. Vše pak dáme do předehřáté trouby na 180 stupňů a pečeme cca 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept