Jednoduchý recept

Špenát s hovězím masem a pastou sambal oelek

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36378

Ingredience

4 ks Cibule
100 g Hovězí svíčková
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Olej sezamový
2 polévková lžíce Omáčka rybí
1 polévková lžíce Pasta Sambal Oelek
2 polévková lžíce Sezamová pasta
1000 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 263 kcal
Kilojoule 1 100kJ
6% Sacharidy 21 g
19% Tuky 14 g
23% Sodík 468 mg
28% Bílkoviny 16 g

Špenát s hovězím masem a pastou sambal oelek postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso důkladně opláchneme a osušíme v utěrce. Potom ho nakrájíme na malé kousky. Listy zeleného špenátu opatrně vypereme a necháme oschnout. Cibuli nakrájíme na tenké podélné proužky.

2

V pánvi wok rozehřejeme oba oleje a nakrájené hovězí maso v něm zprudka osmahneme dozlatova. K dobře osmaženém masu přidáme nakrájenou cibuli a ještě chvíli smažíme.

3

K této směsi vhodíme listy špenátu, vše zlehka promícháme a prohřejeme.

4

Takto upravené maso nakonec dochutíme pastou sambal oelek a sypeme semínky sezamu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept