Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 37640

Ingredience

750 g Hovězí svíčková
30 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
3 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
300 ml Smetana zakysaná 14%
5 g Sůl
150 g Šalotka
300 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 478 kcal
Kilojoule 1 999kJ
4% Sacharidy 13 g
25% Tuky 19 g
30% Sodík 600 mg
84% Bílkoviny 47 g

Svíčková se žampiony postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme v oleji máslo. Když začne pěnit, přidáme na nudličky nakrájené maso a 5 minut je dohněda smažíme. Opékat můžeme i po částech. Děrovanou naběračkou maso z vyjmeme.

2

Na pánev dáme rozčtvrcené šalotky a rozpůlené žampiony a 5 minut je smažíme, až změknou.

3

Do pánev vrátíme maso podle chuti osolíme a opepříme. Přidáme zakysanou smetanou a opatrně maso ohřejeme. Ozdobíme nasekanou petrželovou natí a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept