Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 38281

Ingredience

1 polévková lžíce Brandy
600 g Fazole červené sterilované
2 ks Klobása Chorizo
300 g Kuřecí prsa
2 polévková lžíce Olej česnekový
1 polévková lžíce Pažitka
80 g Strouhanka
3 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
200 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 412 kcal
Kilojoule 1 724kJ
9% Sacharidy 34 g
18% Tuky 14 g
41% Sodík 829 mg
47% Bílkoviny 26 g

Kuřecí cassoulet postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Zapékací mísu vymažeme sádlem.

2

Červené fazole scedíme, propláchneme, necháme okapat a vložíme do mísy.

3

Klobásky Chorizo nakrájíme na kolečka, kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme a na česnekovém oleji zprudka orestujeme. Poté přidáme do mísy k fazolím. Vše důkladně promícháme a vložíme do zapékací mísy.

4

Přelijeme drůbežím vývarem, trochou brandy a posypeme strouhankou a navrch poklademe kousky sádla.

5

Vložíme do předehřáté trouby a pečeme 20 minut. Ihned poté servírujeme a zdobíme najemno nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept