Jednoduchý recept

Studená omáčka z uzené makrely

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 38701

Ingredience

150 g Jogurt bílý
400 g Makrela uzená
1 ks Pórek
150 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 410 kcal
Kilojoule 1 715kJ
4% Sacharidy 15 g
35% Tuky 27 g
7% Sodík 147 mg
48% Bílkoviny 27 g

Studená omáčka z uzené makrely postup přípravy receptu:

1

Uzenou makrelu vykostíme, stáhneme z kůže a rozmixujeme.

2

Očištěný a omytý pórek podélně rozkrojíme a nakrájíme na proužky.

3

Rozmixovanou makrelu v míse smícháme s jogurtem a zakysanou smetanou. Omáčku posypeme nakrájeným pórkem.

4

Podáváme k těstovinám nebo pečeným bramborám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept