Brynzová pomazánka sardelová - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Brynzová pomazánka sardelová
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | trava |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (16%) |
ID receptu: | 39557 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
300 g | Chléb celozrnný žitný |
80 g | Cibule |
5 g | Kmín drcený |
25 g | Kopr čerstvý |
150 g | Máslo čerstvé |
30 g | Okurky nakládané |
15 g | Paprika mletá sladká |
30 g | Sardelová pasta |
150 g | Sýr Brynza |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 28g |
---|---|
Cholesterol | 30,0mg |
Draslík | 207,9mg |
Vláknina | 9g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 6,6mg |
Vitamín E | 1,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 30,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chléb celozrnný žitný, Cibule, Kmín drcený, Kopr čerstvý, Okurky nakládané, Paprika mletá sladká mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Sardelová pasta, Sýr Brynza mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Brynzová pomazánka sardelová postup přípravy receptu:
1 | Cibuli nakrájíme nadrobno, kyselou okurku na malé kousíčky nebo nastrouháme, kopr posekáme najemno. |
2 | V misce rozetřeme brynzu s máslem, přidáme okurku, cibuli, mletou papriku, kmín, kopr a sardelovou pastu. Vymícháme dohladka. Pomazánka musí být stejnoměrně promíchaná. |
3 | Mažeme na krajíce tmavého chleba a podáváme jako snídani nebo svačinu. |