Krvavý vinný punč - sangria - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Krvavý vinný punč - sangria
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | kvapil |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (57%) |
ID receptu: | 40571 |
Kategorie: | Nápoje |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 50g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 636,8mg |
Vláknina | 12g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 125,7mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr krupice, Pomeranče, Víno červené, Citrony mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kostkový led mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Krvavý vinný punč - sangria postup přípravy receptu:
1 | Vymačkanou šťávu z pomerančů smícháme s lehkým suchým červeným vínem a krupicovým cukrem, musíme dobře rozmíchat, aby se cukr rozpustil. Potom přidáme tence pokrájený biocitron a biopomeranč a necháme minimálně 3 hodiny chladit. Vychlazenou směs nalejeme do sklenic s ledem. |
2 | Chceme-li si připravit nealkoholickou verzi, místo vína použijeme višňový, brusinkový nebo grepový sirup. |