Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 42833

Ingredience

100 g Cukr krupice
2 polévková lžíce Med včelí
2 polévková lžíce Mléko polotučné
125 g Máslo čerstvé
125 g Ořechy lískové
125 g Ořechy vlašské
1 polévková lžíce Pomerančová kůra
30 g Višně
80 g Čokoláda bílá

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 118 kcal
Kilojoule 493kJ
2% Sacharidy 8 g
13% Tuky 9 g
0% Sodík 3 mg
3% Bílkoviny 1 g

Višňové florentinky postup přípravy receptu:

1

Vlašské a lískové oříšky nahrubo nasekáme. Višně vypeckujeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky.

2

V kastrůlku smícháme med, cukr, mléko, máslo a přivedeme k varu, přidáme nasekané oříšky a povaříme 3 minuty. Nakonec přimícháme pomerančovou kůru a višně.

3

Plech vyložíme pečícím papírem a za pomoci lžičky klademe na plech hromádky těsta. Troubu předehřejeme na 150 stupňů Celsia a plech vložíme dovnitř. Pečeme asi 10 minut.

4

Ve vodní lázni rozpustíme bílou čokoládu a florentinky jí pokapeme. Necháme ztuhnout a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept