Jednoduchý recept

Olivové máslo s kapary

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 43375

Ingredience

20 g Kapary
300 g Máslo čerstvé
80 g Olivy zelené
80 g Olivy černé
30 g Paprika sterilovaná
15 g Pažitka
3 g Pepř bílý
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 310 kcal
Kilojoule 1 297kJ
1% Sacharidy 3 g
45% Tuky 34 g
39% Sodík 778 mg
2% Bílkoviny 1 g

Olivové máslo s kapary postup přípravy receptu:

1

Máslo necháme dostatečně změknout. Černé i zelené olivy zbavíme pecek a nakrájíme hodně nadrobno, kapary trochu pokrájíme a nakládanou papriku nakrájíme na drobné nudličky. Smícháme s měkkým máslem, přimícháme posekanou pažitku, osolíme a opepříme mletým bílým pepřem. Vložíme do misky a necháme ztuhnout v lednici.

2

Ochucené máslo používáme při grilování masa, drůbeže a ryb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept