Recept

Makarony s ančovičkami a olivami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 43948
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

5 ks Ančovička - filety
180 g Anglická slanina
2 ks Česnek
2 ks Cibule
3 polévková lžíce Olej olivový
150 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
30 g Sýr Parmezán
400 g Těstoviny Linguine
5 l Voda pitná
230 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 791 kcal
Kilojoule 3 310kJ
23% Sacharidy 82 g
47% Tuky 36 g
51% Sodík 1 g
63% Bílkoviny 35 g

Makarony s ančovičkami a olivami postup přípravy receptu:

1

V hluboké pánvi rozehřejeme olej, do kterého vložíme nadrobno nakrájenou slaninu, cibuli, česnek a vše osmahneme asi 5 minut. Nakrájíme si na plátky žampiony, ančovičky, olivy a přidáme do pánve. Dle chuti osolíme, opepříme a dusíme 5 minut. Mezitím si ve větším hrnci uvaříme těstoviny. Pak je důkladně scedíme a udržujeme v teple. Přimícháme směs a na talíři ještě posypeme nastrouhaným parmezánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept