Recept

Šči s kysaným zelím a vepřovým masem

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 43992

Ingredience

3 ks Cibule
150 g Fazole bílé
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
50 g Kroupy ječné
100 g Mrkev kořen
70 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
150 g Petržel kořen
60 g Protlak rajčatový
400 g Vepřová plec
1,5 l Voda pitná
80 ml Zakysaná smetana
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 387 kcal
Kilojoule 1 619kJ
8% Sacharidy 28 g
74% Tuky 56 g
4% Sodík 71 mg
31% Bílkoviny 18 g

Šči s kysaným zelím a vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

Fazole namočíme přes noc do vody, maso pokrájíme na kostky, kysané zelí nakrájíme. Mrkev a petržel oloupeme, nakrájíme na kostky, cibuli, petrželovou nať a kopr nasekáme nadrobno. Kroupy propláchneme.

2

Na másle zpěníme cibuli, vmícháme zelí a za občasného míchání dusíme.

3

Fazole s masem a kroupami vaříme zhruba 40 minut. V polovině varu přidáme zeleninu, zelí, rajčatový protlak, sůl, dušené zelí a dovaříme. Před podáváním vmícháme smetanu, bylinky a prohřejeme.

Poznámka

Podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept